Wat tof dat je geïnspireerd wil worden!

Versterk jouw fundament!

Ben je op zoek naar een andere manier van behandelen en begeleiden van jouw cliënten? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan ben je bij DareFoot aan het juiste adres! Je bent ingeschreven in de nieuwsbrief voor professionals. Regelmatig stuur ik je handige tips, interessante informatie en inspirerende verhalen uit de praktijk. Allemaal om jou te helpen om het anders te gaan doen!

Wil je nu al meer weten? Neem eens een kijkje bij de E-learning die ik samen met sportpodotherapeut Wies Karssenberg heb gemaakt voor therapeuten!

E-learning in het kort:

9 maanden toegang tot de e-learning “De kracht van de intrinsieke voetspieren”.

E-mail begeleiding met inspirerende tips en aanvullingen

Toegang tot een live webinar over praktische invulling in de praktijk

Voor podotherapeuten worden 5,5 accreditatiepunten toegekend indien toets met voldoende wordt afgerond

Zet vandaag nog de eerste stap en meld je aan!

Ontvang je onmisbare kennis om jouw cliënten actief te begeleiden bij voetklachten!

Wie ben ik?

Ik ben Annabelle Pont. Ik ben een bevlogen sportpodotherapeut die het graag nét even anders doet. In de praktijk werk ik veel met oefentherapie voor voeten. Ik hou ervan om cliënten deelnemer te laten zijn van zijn/haar eigen herstelproces. Daar is oefentherapie heel geschikt voor. 

 

Dat is natuurlijk niet zomaar gebeurd. In 2021 ben ik samen met Wies Karssenberg uitgebreid literatuuronderzoek gaan doen naar de wetenschappelijke achtergronden van de oefentherapie voor voeten. Onze opgedane kennis zijn we gaan implementeren in de praktijk. Vervolgens verzamelden wij steeds meer waardevolle informatie. Dit vonden wij te waardevol om alleen voor onszelf te houden.

Dit is de start geweest van de e-learning “De kracht van intrinsieke voetspieren”.