Breng je tenen in Topvorm!

Ontwikkeld, met wetenschappelijke onderbouwing, door Podotherapeuten met passie voor vrij bewegen

Effectieve training om klachtenvrij lekker te kunnen bewegen!

Hoe zou het voor je zijn als je niet meer beperkt wordt door pijn aan je grote teen? Weer lekker zorgeloos je wandeling te kunnen maken of een andere sport te kunnen uitoefenen zonder je beperkt te voelen door je voeten? Zet vandaag nog de eerste stap in de juiste richting. Ga aan de slag met de online training, want sterke voeten zijn de basis om vrij te kunnen bewegen.

1

Stap voor stap je teen soepeler én sterker maken door zelf te gaan oefenen.

Door middel van een effectieve online training kun jij zélf stappen zetten om jouw teen beter te laten functioneren. De training bestaat uit filmpjes, teksten en foto's. Alles wordt stap voor stap heel duidelijk uitgelegd. Wij hebben als podotherapeuten jarenlang ervaring met voeten. We hebben ons gespecialiseerd in het zelfhelend vermogen van de voeten.

2

Online begeleiding

Je krijgt ter ondersteuning e-mailbegeleiding waarbij we nog dieper ingaan op bepaalde aspecten van de training. Dit kan erg handig zijn als je er toch nog niet helemaal uitkomt, of als je gewoon meer wil weten en verdieping zoekt. Verandering kost nu eenmaal tijd en wij helpen jou hier graag mee!

3

Waardevolle trainingsproducten

We hebben speciaal voor jou zeer waardevolle producten samengesteld zodat je ook echt direct aan de slag kunt. De producten heb je nodig om de training goed te kunnen volgen. De producten zijn met veel zorg geselecteerd en getest. Zodoende kun je met een gerust hart hiermee starten en hoef je niet zelf op zoek te gaan naar verschillende producten.

Wil je graag blijven bewegen en wil je zelf een actieve bijdrage leveren om dit doel te behalen, maar weet je niet waar te beginnen?

Deze mensen waren je voor:

Ik weet nu hoe ik mijn grote teen in goede conditie kan houden!

Gineke

Ik kan weer wandelen en ik voel dat mijn voeten krachtiger zijn!

Marlene

Wij geloven dat jij de beste zorg en begeleiding verdient

Koop direct jouw trainingsproducten met 10% korting!

wandelen met hallux valgus

1

Tenen in Topvorm - online training

Met deze praktische online training leer je meer over de werking van de grote teen, de problemen die hallux valgus met zich mee kan brengen en hoe je het beste jouw tenen kunt trainen. De oefeningen zijn allemaal eenvoudig uit te voeren. We bouwen het rustig op, dus voor iedereen is deze training te doen. De prijs van training is € 69,-. Na aanschaf heb je levenslang toegang!

2

Online begeleiding

Je krijgt ter ondersteuning e-mailbegeleiding waarbij we nog dieper ingaan op bepaalde aspecten van de training. Dit kan erg handig zijn als je er toch nog niet helemaal uitkomt, of als je gewoon meer wil weten en verdieping zoekt.

3

Waardevolle trainingsproducten

We hebben speciaal voor jou zeer waardevolle trainingsproducten samengesteld zodat je ook echt direct aan de slag kunt met de online training. Je hebt deze producten nodig om de training goed te kunnen volgen. Als je besluit de training Tenen in Topvorm aan te schaffen, krijg je eenmalig 10% korting op de geselecteerde trainingsproducten!

Waarin onderscheidt DareFoot zich?

Expertise

Wij hebben de kennis en expertise vanuit podotherapie en oefentherapie in huis om een waardevolle informatie te delen. Dit is onze grote passie.

Begeleiding

Je wordt via e-mail online begeleid met de online training, zodat je ook écht stappen kunt zetten!

Producten

De producten die we aanbieden zijn van top kwaliteit! Wij willen voor jou de beste producten.

Stel je voor dat je de wandeltocht kunt volbrengen die je altijd al had willen doen

Hoe heerlijk is het om zonder pijn aan je voeten en tenen lekker te kunnen bewegen? Gun jezelf een pijnvrij bestaan en maak vandaag nog het verschil. Wij helpen je graag jouw doelen WEL te bereiken!

30 dagen geld terug garantie

Is dit toch niet helemaal wat je had verwacht? Geen zorgen, je hebt garantie. Houd rekening met de volgende voorwaarden:

Meest gestelde vragen

Antwoord: Je hebt levenslang toegang tot de training. Je kunt deze zo vaak kijken als je wil.

Antwoord: dit is afhankelijk van jouw situatie en hoe trouw je oefent. Wij kunnen geen garantie geven dat jouw hallux valgus verdwijnt. Indien je trouw oefent, ga je zeker na 4 tot 6 weken voelen dat jouw voeten en tenen soepeler en sterker voelen. Dit is de basis voor herstel.

Antwoord: Nee, helaas kan dit om hygiënische maatregelen niet geruild worden. Je zou het immers zelf ook niet prettig vinden om gebruikte trainingsproducten te ontvangen.

Antwoord: Na ontvangst van de bestelling zullen de producten, indien op voorraad, de eerstvolgende werkdag voor je worden ingepakt en opgestuurd.

Antwoord: Stuur gerust een mail naar ons en we denken graag met je mee! info@darefoot.com

© Copyright 2023. Alle rechten voorbehouden.