Ontdek de kracht van intrinsieke voetspieren!

Goed functioneren begint bij de voeten

Loop jij wel eens vast met een casus van een cliënt van jou? Je hebt van alles geprobeerd, maar niets helpt echt. Heb jij wel eens de relatie gelegd met de invloed van intrinsieke voetspieren? Deze kleine spiertjes worden vaak niet meegenomen in het onderzoek én de behandeling. Dit is echt een gemiste kans!

Leer meer over de kracht van intrinsieke voetspieren en meld je aan! Het webinar is vrijblijvend te volgen op elk moment.

Wat kun je verwachten van het webinar?

Je leert meer over intrinsieke voetspieren

Je krijgt praktische tools waar je mee aan de slag kunt!

Je krijgt aan het einde een mooi aanbod!

Zet vandaag nog de eerste stap en meld je aan!

Ontvang je onmisbare kennis om jouw cliënten actief te begeleiden bij voetklachten!

Onze voeten zijn ons fundament

Video afspelen

Durf jij het aan om het écht anders aan te gaan pakken?

Tijdens dit webinar vertellen we je meer over de waarde van oefentherapie van intrinsieke voetspieren.

Hoe pak je dit aan? En hoe kan dit samen met zooltherapie worden ingezet? En hoe zorg je ervoor dat iemand therapietrouw is én blijft?

Dit zijn enkele onderwerpen welke aan bod komen tijdens het webinar. Natuurlijk vertellen we je ook alles over onze e-learning “De kracht van intrinsieke voetspieren”!

Die kleine spiertjes onder onze voeten zitten hier niet voor niets. Laten we deze kleine krachtpatsers weer hun werk doen, in plaats van deze spiertjes het gemakkelijk te maken met een stijve schoen of hoge zool.

Graag delen wij onze kennis, gebaseerd op wetenschappelijke literatuur met jou! We nemen je mee in de wondere wereld van de kleine voetspieren, zodat jij jouw actieve cliënten écht kunt helpen om klachten bij de oorzaak aan te pakken.

Dit levert deelname jou op:

♦ Je leert meer over de anatomie en fysiologie van de intrinsieke voetspieren

Je krijgt praktische tools mee om direct in de praktijk een begin te maken

Je krijgt een mooi aanbod!

 

En nog veel meer….

 

Cliënten actief begeleiden is het mooiste wat er is!

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Wies Karssenberg en Annabelle Pont. Beiden zijn we bevlogen sportpodotherapeuten. In onze praktijksetting werken wij veel met oefentherapie voor voeten

In 2021 zijn wij samen uitgebreid literatuuronderzoek gaan doen naar de wetenschappelijke achtergronden van de oefentherapie voor voeten. We zijn onze opgedane kennis gaan implementeren in de praktijk. 

Vervolgens verzamelden wij steeds meer waardevolle informatie. Dit vonden wij te waardevol om alleen voor onszelf te houden. Dit is de start geweest van de e-learning “De kracht van intrinsieke voetspieren”. Tijdens dit webinar vertellen we je hier graag meer over!

F.A.Q.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Het webinar is geschikt voor podotherapeuten, podologen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten en alle andere zorgverleners die zich willen verdiepen in de werking van de voet.

Wat zijn de kosten?

Het webinar is gratis en vrijblijvend te volgen.

Welke organisatie zit hierachter?

DareFoot is een online platform voor zelfbewuste actievelingen die graag zelf actief aan hun voetconditie werken. DareFoot richt zich daarnaast ook op therapeuten die zich met voeten bezig houden. DareFoot is onderdeel van Impuls Podotherapie.

AGB code praktijk: 26000825
KVK: 69092184
BTW  nr: NL002055213B86