Advies op maat

Advies op maat

Vrij bewegen begint bij je voeten - DareFoot houdt je actief en blessurevrij!

Darefoot is een totaalconcept voor jou als actief mens. Je wil graag actief werken aan je voetconditie, zodat jij lekker kunt blijven bewegen en sporten. Jouw voeten zijn de basis voor een gezond en goed functionerend lijf. Zorg goed voor je voeten, dan zorgen zij voor jou!

Je kunt zelf aan de slag gaan met online trainingen of je volgt workshops (on- en offline). Je kunt ook producten via de webshop aanschaffen. Kom je er zelf niet uit of heb je een duwtje in je rug nodig? Dan kun je ook in de praktijk terecht voor een fysieke afspraak om je op weg te helpen. Alles met als doel om je lekker te laten bewegen en sporten.

De wereld om ons heen verandert, maar ook de mensen met bijbehorende wensen veranderen. Het is steeds normaler om informatie over je gezondheid te vinden op het internet. Je zal dit vast herkennen. Dr Google is een ideale eerste plek om te checken of je je zorgen moet maken of dat je lekker door kunt bewegen. Toch zie ik in de praktijk dat mensen ook regelmatig verkeerd zijn geïnformeerd. Dit kan zijn dat je bijvoorbeeld zelf de verkeerde diagnose stelt of dat je een verkeerd advies krijgt van iemand die onvoldoende kundig is op een bepaald gebied. Daarom heb ik DareFoot ontwikkeld: je kunt de informatie tot je nemen zoals jij het fijn vindt en je bent zeker van een professionele en kundige podotherapie praktijk die jou indien gewenst kan begeleiden. Want online oefenen is heel fijn, maar het zal nooit het fysieke contact (moeten) vervangen!

Fitte voeten heb ik hier niet in de kast staan, maar ik heb wél talloze tools voor jou om jou te helpen van jouw voeten Fitte Voeten te maken!

1 op 1 advies

Kom je er op afstand niet uit en wil je graag een fysieke afspraak maken in de podotherapie praktijk? Dat kan natuurlijk ook! Lonne Geudens en Annabelle Pont zijn beiden podotherapeut en Feet in Motion experts. Wil je meer weten over de praktijk en/of een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button en je wordt doorgeleid naar de website van de praktijk Impuls Podotherapie.

Annabelle & Lonne helpen je graag!

© 2024 Impuls Podotherapie - Powered by Maatos