Professionals

Professionals

Vrij bewegen begint bij de voeten - help je cliënten bij de basis!

Darefoot is een totaalconcept voor actieve mensen. Oók voor actieve zorgverleners! Ben jij kritisch, loop je graag nét een stapje harder of ben je altijd op zoek naar “waarom” een bepaalde therapie wordt ingezet? Dan zit je bij DareFoot op de juiste plek! ik ben ook zo’n eigenzinnige en actieve zorgverlener. Mijn jarenlange opgedane kennis en bijbehorende ontwikkelde visie wil ik zeker niet voor mezelf houden, maar deel ik graag met jou! Regelmatig organiseer ik verschillende (on- en offline) evenementen voor jou als actieve zorgverlener. Hierbij zal ik ook soms samen met een collega uit mijn netwerk een masterclass of webinar geven. Samen kom je nu eenmaal veel verder dan alleen! Heb je een inspirerend onderwerp in gedachten die je er niet tussen ziet staan of ben je op zoek naar een spreker voor jouw event of congres? Neem gerust contact met me op om te kijken naar de mogelijkheden om hier iets mee te doen.

Video afspelen

“Ga ook voor een actieve aanpak samen met jouw cliënten!”

E-Learning voor therapeuten!

Bekijk de korte video van 2 minuten waarin we uitleggen hoe de e-learning is opgebouwd. 

Als eerste krijg je uitgebreide uitleg over de anatomie en fysiologie. Bovendien leer je ook de relatie te leggen tussen zwakte van intrinsieke voetspieren en blessures. Vervolgens leggen we je uit hoe je zelf klinische testen kunt uitvoeren en krijg je veel oefeningen te zien.

Daarnaast vertellen we je hoe je deze actieve aanpak kunt implementeren in de praktijk!

 

Wat kun je verwachten van het webinar?

Je leert meer over intrinsieke voetspieren

Je krijgt praktische tools waar je mee aan de slag kunt!

Je krijgt aan het einde een mooi aanbod!

Zet vandaag nog de eerste stap en meld je aan!

Ontvang je onmisbare kennis om jouw cliënten actief te begeleiden bij voetklachten!

 

Oefenprogramma’s voor jouw cliënten

Voor therapeuten die zich willen onderscheiden hebben we 4 oefenprogramma’s gemaakt. Deze kun je zelf aanbieden aan jouw cliënt! 
 

Professionele trainingen als aanvulling van jouw behandeling

Geen gedoe met zelf filmpjes maken en versturen

Je betaalt per praktijk, niet per therapeut!

 

Exclusief voor therapeuten die de e-learning “De kracht van intrinsieke voetspieren” hebben gevolgd

 

Wie ben ik?

Ik ben Annabelle Pont, sportpodotherapeut en Feet in Motion Expert. Samen met mijn collega Lonne Geudens werk ik met veel plezier in mijn praktijk Impuls Podotherapie in Son en Breugel. Daarnaast heb ik een nevenlocatie binnen het Sport Medisch Centrum in Tilburg en werken we met veel plezier in het centrum Life is Motion, in Eindhoven.

Wekelijks zie ik mensen die letterlijk of figuurlijk vastlopen. Veel van deze mensen kunnen heel goed vrijwel zelfstandig werken aan hun herstel. Dit is voor mij een grote inspiratiebron voor DareFoot. Omdat ieder mens uniek is, en ieder mens verdient een unieke aanpak.

Je kunt me ook benaderen om te spreken op een congres of ander event. Ik deel graag mijn bevlogenheid met andere actieve mensen. Mail me voor de mogelijkheden of neem contact met me op via LinkedIn

Wil je niets missen van alle activiteiten die DareFoot onderneemt voor zorgverleners? Schrijf je in via onderstaande button en je bent altijd als eerste op de hoogte!

Annabelle Pont
© 2024 Impuls Podotherapie - Powered by Maatos