Over DareFoot

Over DareFoot

Vrij bewegen begint bij je voeten - DareFoot houdt je actief en blessurevrij!

Je bent actief en sportief. Je geniet van vrij bewegen en lekker buiten zijn: Met je wind door je haren struinend over het strand of bergen trotserend te voet of met een fiets. Jij gaat de meeste uitdagingen niet uit de weg. Het is voor jou ondenkbaar om niet te bewegen of sporten, en heb je er al eens bij stil gestaan dat het jouw voeten zijn die je overal naartoe brengen en je alle avonturen beleeft mede dankzij jouw voeten? Als jouw voeten opeens niet meer doen wat jij wil, dan heb je best een groot probleem. Dan voelt een korte wandeling al als het beklimmen van de Mount Everest.

Mijn ervaring in mijn podotherapie praktijk is dat veel mensen pas aan hun voeten denken als het te laat is. En jij leest dit nu, dus je hebt een streepje voor op de anderen! Darefoot is een totaalconcept voor jou als actief mens. Door actief te werken aan je voetconditie, zorg je dat jij lekker kunt blijven bewegen en sporten zonder blessures.

Jouw voeten zijn de basis voor een gezond lichaam

Het totaalconcept DareFoot is uniek, omdat je zélf de regie in handen neemt en zelf bepaalt welke route je wil bewandelen: Je kunt aan de slag gaan met online trainingen of je volgt een van mijn workshops (on- en offline). Je kunt ook producten via de webshop aanschaffen. Kom je er zelf niet uit of heb je een duwtje in je rug nodig? Dan kun je ook in de praktijk terecht voor een fysieke afspraak om je op weg te helpen. Alles met als doel om je lekker te laten bewegen en sporten.

Fitte voeten heb ik hier niet in de kast staan, maar ik heb wél talloze tools voor jou om jou te helpen van jouw voeten Fitte Voeten te maken!

Zorg goed voor je voeten, dan zorgen zij voor jou!

© 2024 Impuls Podotherapie - Powered by Maatos