Webinars

Webinars

Vrij bewegen begint bij je voeten - DareFoot houdt je actief en blessurevrij!

Een ieder vindt zijn eigen weg om in beweging te blijven! Daarom biedt DareFoot je verschillende leuke webinars aan. Alle webinars zijn bedoeld om jou te inspireren en activeren. Mocht je zelf een idee hebben voor een tof onderwerp: mail gerust! Dan ga ik ermee aan de slag.

“Online kennis opdoen om jouw voeten in topconditie te houden”

Komende online webinars

Hieronder vind je de data voor de komende online webinars. Je kunt je direct aanmelden!

Mocht je er onverhoopt toch niet bij kunnen zijn dan krijg je naderhand altijd de replay opgestuurd. Deze kun je dan de volgende dag terug kijken.

 

Workshop Sporten met Hallux Valgus

Tijdens deze online training krijg je veel informatie over de verschillende klachten die hallux valgus met zich mee brengen. Want, hallux valgus op zichzelf hoeft niet direct een probleem te zijn. De online workshop zit ook boordevol praktische tips waar jij direct mee aan de slag kunt!

1 op 1 advies

Kom je er op afstand niet uit en wil je graag een fysieke afspraak maken in de podotherapie praktijk? Dat kan natuurlijk ook! Lonne Geudens en Annabelle Pont zijn beiden podotherapeut en Feet in Motion experts. Wil je meer weten over de praktijk en/of een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button en je wordt doorgeleid naar de website van de praktijk Impuls Podotherapie.

Annabelle & Lonne helpen je graag!

© 2024 Impuls Podotherapie - Powered by Maatos