Over de instructeur

Profielfoto

Annabelle Pont

Ik begrijp dat het lastig kan zijn om de juiste zorgverlener te vinden. Door mijn jarenlange ervaring en opgedane kennis als sportpodotherapeut heb ik een totaalconcept ontwikkeld welke zeer geschikt is voor actieve mensen. Iedere dag help ik (on- en offline) met veel passie en plezier mensen die op welke manier dan ook letterlijk of figuurlijk vast lopen. Ik geloof in een persoonlijke aanpak met maatwerk!

Bekijk meer cursussen van Annabelle Pont →

Inhoud

Introductie Fitte Voeten Training
Introductie 00:00:00
Wat kun je verwachten van de training? 00:00:00
Anatomie en functie van de voet
Hoe zitten jouw voeten in elkaar? 00:00:00
De normale voet 00:02:00
Belang van de grote teen 00:03:00
De voet is een driepoot 00:00:00
Functie kleine spiertjes onder je voeten 00:00:00
Oefeningen voor Fitte voeten
Introductie oefeningen Gratis 00:03:00
Dagelijks mobiliseren van je voeten 00:06:00
Oefeningen die je dagelijks kunt doen 00:20:00
Weekschema oefeningen 00:00:00
Bonusvideo
Breng je voeten terug naar de Oorsprong! 00:05:00

Reviews

4.5

4.5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. voettraining

  4

  Omdat ik merkte dat in de loop der jaren mijn voeten kwetsbaar zijn geworden, heb ik me aangemeld voor de voettraining. Na een week zoeken en uitproberen ben ik nu, dankzij de goede uitleg en heldere instructies, zeer gemotiveerd om met het weekschema aan de slag te gaan. Mijn doel is om over een paar maanden, zonder voetproblemen, weer lange wandelingen te kunnen maken langs de Bretonse kust.

 2. Mijn voeten in goede conditie houden m.b.v. de voettraining

  5

  Ik vind mijn voeten erg belangrijk en geef deze graag bewegingsruimte. Vandaar dat ik liefst op blote voeten loop en sinds een aantal jaar alleen nog maar barefoot schoenen draag. Om mijn voeten in goede conditie te houden en te voorkomen dat de lichte scheefstand van mijn grote teen klachten zal gaan geven ben ik mijn voeten gaan trainen. Hiervoor gebruik ik de video’s en ben ik ook een aantal keer bij Annabelle geweest om dingen door te nemen. Ik ervaar Annabelle als een heel prettig en kundig persoon, haar uitleg en video’s zijn heel duidelijk. Het is ook erg leuk mezelf uit te dagen en inmiddels kan ik met mijn grote tenen een batterij optillen, nooit gedacht mezelf ergens ‘topsporter’ in te kunnen noemen 😊. Voor mij voelt het heel goed om m.b.v. de oefeningen mijn voeten stevig en flexibel te houden.

© 2024 Impuls Podotherapie - Powered by Maatos